TiPS-kenttä uudistetaan

Meillä on ilo jakaa kanssanne hieno ja kauan odotettu uutinen: Tikkurilan Palloseura uudistaa TiPS tekonurmikentän (Hiekkaharjun koulun kenttä, Talkootie 47)! Olemassa olevan kentän kunto on ollut pitkään heikko, ja tämä projekti tuo mukanaan kaivatun parannuksen treeniolosuhteisiimme. Ja mikä parasta, yllättävän mahdollisuuden ansiosta työt päästään aloittamaan erittäin nopealla aikataululla!

Meille tarjoutui tämä tilaisuus yllättäen, kun Karakalliosta Espoosta vapautui hyväkuntoinen käytetty tekonurmialusta. Halusimme tarttua tähän tilaisuuteen heti, sillä kentän nykyinen kunto ei enää riitä täyttämään tarpeitamme. Alustan kunnostus tarkoittaa meille useita pelivuosia lisää ja uusia mahdollisuuksia harjoitteluun! Uuden kentän myötä pääsemme nauttimaan entistä paremmista peli- ja treeniolosuhteista. Tätä on odotettu!

Remontin valmistelut aloitetaan heti lauantaina 21.9.2024 alkaen, jolloin kentälle tuodaan uudet tekonurmipaalit. Tämä ei estä kentän käyttöä, mutta paalien päälle kiipeäminen on ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä. Varsinainen remontti starttaa syyslomaviikolla maanantaina 14.10.2024 ja kestää urakoitsijan arvioiden mukaan kolme viikkoa, jolloin kenttä ei ole käytössä ollenkaan. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa aikatauluun, mutta Tikkurilan Palloseura sekä urakoitsija tekevät kaikkensa, jotta projekti etenee suunnitelmien mukaan.

Tämä yllättävä mahdollisuus tuli nopeasti, emmekä sen vuoksi pystyneet tiedottamaan asiasta aikaisemmin. Valitettavasti joudumme peruuttamaan harjoitusvuorot TiPS-kentältä remontin ajaksi 14.10.2024 alkaen, ja pahoittelemme tästä aiheutuvia haittoja. Mahdollisista korvaavista vuoroista tiedotamme joukkueita myöhemmin. Kiitämme teitä jo etukäteen kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä!

Tiedotamme projektin etenemisestä viikoittain. Tämä on todella tärkeä askel Tikkurilan Palloseuralle, ja uskomme, että uusi kenttä tuo meille kaikille entistä paremmat mahdollisuudet harjoitteluun ja peleihin.

Kiitos, että olette mukana tässä kehityksessä. Yhdessä kohti parempia harjoittelu- ja pelimahdollisuuksia!

Viikon 42 kooste / 2024

Viikon 42 kooste Tällä viikolla on tapahtunut paljon isoja ja tärkeitä juttuja! Lisäksi nyt on lähes kaikkien joukkueiden osalta tämä kausi paketissa. Tässä nostoja tältä viikolta: –

Lue lisää »

Naisten uusi U23-joukkue

Naisten uusi U23-joukkue Tikkurilan Palloseura perustaa uuden naisten U23-joukkueen kaudelle 2025! Joukkue tulee pelaamaan Naisten Nelosta, ja tavoitteena on nousta sarjassa ylöspäin. Joukkue harjoittelee kaksi

Lue lisää »

B-tyttöjen avoimet treenit

B-tyttöjen avoimet treenit Tule mukaan TiPS B-tyttöjen avoimiin harjoituksiin viikoilla 44-45! Joukkue pelaa kesällä futista ja talvella futsalia. Kaudella 2025 joukkue pelaa futista T18 Kakkosessa,

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​