Valmentajan päivä

Tänään juhlistamme yhtä seuratoiminnan tärkeimmistä päivistä – Valmentajan päivää. Haluamme koko Tikkurilan Palloseuran puolesta kiittää sydämellisesti jokaista valmentajaa, joka antaa aikaansa, energiaansa ja asiantuntemustaan pelaajiemme kehittämiseen.
 
Valmentajien työ on seuramme toiminnan kulmakivi. Heidän panoksensa näkyy jokaisessa pelissä, harjoituksessa ja pelaajassa, joka oppii uutta ja kehittyy. Ilman valmentajia ei olisi joukkuetta, eikä kentällämme olisi niitä innokkaita pelaajia, jotka saavat innostuksensa ja oppinsa juuri valmentajien kautta.
 
Valmentajien rooli on korvaamaton. He eivät ainoastaan opeta pelin taktiikoita ja taitoja, vaan toimivat myös esikuvina ja tukijoina niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Jokainen valmentaja auttaa rakentamaan yhteisöämme ja kannustaa pelaajiamme kasvamaan paitsi urheilijoina, myös ihmisinä.
 
Haluamme korostaa, kuinka arvostamme teidän sitoutumistanne ja työtänne. Olette tärkeä osa tätä seuraa, ja ilman teitä TiPS ei olisi sitä, mitä se on tänään. Kiitos jokaiselle valmentajalle, että olette mukana rakentamassa menestystä ja mahdollistamassa sen, että pelaajamme saavat parhaan mahdollisen pohjan kehittyä.
 
Tänään on teidän päivänne – kiitos kaikesta, mitä teette!

Viikon 42 kooste / 2024

Viikon 42 kooste Tällä viikolla on tapahtunut paljon isoja ja tärkeitä juttuja! Lisäksi nyt on lähes kaikkien joukkueiden osalta tämä kausi paketissa. Tässä nostoja tältä viikolta: –

Lue lisää »

Naisten uusi U23-joukkue

Naisten uusi U23-joukkue Tikkurilan Palloseura perustaa uuden naisten U23-joukkueen kaudelle 2025! Joukkue tulee pelaamaan Naisten Nelosta, ja tavoitteena on nousta sarjassa ylöspäin. Joukkue harjoittelee kaksi

Lue lisää »

B-tyttöjen avoimet treenit

B-tyttöjen avoimet treenit Tule mukaan TiPS B-tyttöjen avoimiin harjoituksiin viikoilla 44-45! Joukkue pelaa kesällä futista ja talvella futsalia. Kaudella 2025 joukkue pelaa futista T18 Kakkosessa,

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​