Intersport Tammisto on Tikkurilan Palloseuran uusi varustetoimittaja

Tervetuloa Intersport Tammistoon – TiPSin virallinen yhteistyökumppani 1.11.2024 alkaen!
 
Tikkurilan Palloseura on solminut yhteistyösopimuksen Intersport Tammiston kanssa, ja tästä alkavat mahtavat edut kaikille seuran jäsenille!
 
Yhteistyön aikataulut ja tärkeät päivämäärät:
 
  • Perjantaina 1.11.2024 yhteistyösopimus astuu voimaan. Tästä päivästä lähtien TiPSin seuratuotteita ja muita jalkapallotarvikkeita on ostettavissa sekä Intersport Tammiston myymälästä että verkkokaupasta.
 
  • Lauantaina 16.11.2024 järjestetään Seurapäivä Intersport Tammistossa, jolloin kaikki TiPSin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan tähän koko seuran yhteiseen tapahtumaan.
 
  • Kotipelipaitatilaukset tulee tehdä viimeistään 15.12.2024, jolloin tilaukset kootaan joukkueittain sovituskappaleiden kautta.
 
Kotipaitojen lanseeraus ja toimitukset alkavat maaliskuun alussa 2025, jolloin uudet paidat ovat valmiina kentille. Tarkemmat aikataulut tiedotetaan myöhemmin.
 
Seuraetu kaikille TiPSin jäsenille:
 
Kaikki vaatteet, kengät ja jalkapallotarvikkeet -10 % alennuksella, myös tarjoustuotteista! Alennus ei koske seuratuotteita, viikoittaisia kampanjoita eikä kausialennuksia. Tarkempaa tietoa saat Intersportin henkilökunnalta.
 
Käy hyödyntämässä edut Intersport Tammistossa, osoitteessa Voimakuja 2, 01510 Vantaa.
 

Viikon 42 kooste / 2024

Viikon 42 kooste Tällä viikolla on tapahtunut paljon isoja ja tärkeitä juttuja! Lisäksi nyt on lähes kaikkien joukkueiden osalta tämä kausi paketissa. Tässä nostoja tältä viikolta: –

Lue lisää »

Naisten uusi U23-joukkue

Naisten uusi U23-joukkue Tikkurilan Palloseura perustaa uuden naisten U23-joukkueen kaudelle 2025! Joukkue tulee pelaamaan Naisten Nelosta, ja tavoitteena on nousta sarjassa ylöspäin. Joukkue harjoittelee kaksi

Lue lisää »

B-tyttöjen avoimet treenit

B-tyttöjen avoimet treenit Tule mukaan TiPS B-tyttöjen avoimiin harjoituksiin viikoilla 44-45! Joukkue pelaa kesällä futista ja talvella futsalia. Kaudella 2025 joukkue pelaa futista T18 Kakkosessa,

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​